Hvad er typer af globe lampe?

Globe lampen diffunderer i grunden og blokerer lys nok til at gløde, men forbliver stadig anti-blænding. Arbejdet med en lampe globe er at dække lyspæren, så når folk ser på det, er blænding ikke forårsaget. Der er mange slags lampeglas, du finder stof lampe nuancer eller glas lampe glober.

Typer af globe lampe:

lampe

 Kilde: 122 Design

Belysningsglas af glober:
Lampens glober er lavet af farvet glas er populære. Den mest populære i denne type er tiffany lampen. Disse antikke lamper bærer især et vintageudseende, som de fleste foretrækker. De er ret dyre, men værd at hver øre brugt på den. Når du køber en af disse, skal du sørge for at kontrollere, at kvaliteten er god.

Torchiere globes:

vp globe

Denne stil er populær som gulv glober. Der er en række segregation i denne type. Glaset vil blive brugt i denne stil blev præget og halsen af glasset vil blive lavet til at se i en tragtform. Denne lampe base vil generelt være vintage, men det er stadig ret populært blandt masserne.

Cased glasfarver:

Denne glas globe er højden af kreativitet. Disse briller placeres nu over hinanden og smeltes ved at bruge høj temperatur af varme. Den mest almindelige form af denne lampe er en kegle. Det producerede lys ser strålende og interaktivt ud.

Globus:

Denne lampe globe er bogstaveligt talt en klods. Den vil være lavet af stof og plast. Disse ses almindeligvis på gader og endda i billige butikker. Der er ganske billigt og fantasifulde. Disse glober kaldes væk med vindlampens glober.

Lily:

Disse slags lampeskærme er formet som en blomst. De er populære i nutidens verden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *